Algemeen

Hoe wij graag met je werken

Wat mag je verwachten van Jilles Maarschalkerweerd? Heldere offertes, betrouwbare afspraken en vakwerk, dat is wat wij je bieden. Met de juiste materialen en bewezen vakkundigheid, leveren wij eersteklas terrazzowerk. Of het nu gaat om modern, traditioneel of ambachtelijk werk, bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kortom; voor het mooiste resultaat ben je aan het juiste adres.

 

Onze werkwijze bestaat uit de onderstaande stappen:

  1. Het adviesgesprek en schouwing op jouw locatie.
  2. Je ontvangt de offerte.
  3. We plannen samen met jou (of je aannemer).
  4. We voeren het werk uit.
  5. We leveren het werk op en je ontvangt de factuur.
  6. Garantie op het uitgevoerde werk.

Onze werkplaats

Wij hebben een werkplaats op industrieterrein Cartesiusweg in Utrecht. Met een toonzaal waar je monsters van de verschillende materialen, foto's en voorbeelden van klein terrazzowerk kunt komen bekijken.


We vinden het leuk als je onze werkplaats wilt bezoeken. Wil je wel eerst bellen zodat wij tijd voor je kunnen vrijmaken?

Kleurkeuze

Als je langs wilt komen om een kleur te kiezen voor jouw aanrechtblad of vloer, neem dan staaltjes van uw keuken en/of tegelwerk mee. Dan kunnen we beter kleurcombinaties zoeken die erbij passen.


De gemaakte kleurcombinaties mengen we altijd bij op de locatie (bij jou thuis of op de zaak) op de definitieve kleur. De kleur is namelijk sterk afhankelijk van de omgeving en het omgevingslicht.

Mozaiek materiaal
Terrazzo monsters en voorbeelden

Samenwerkingen

Natuurstenenvloer

Voor het plaatsen en herstellen van (natuurstenen)tegelvloeren werken we samen met Everpolish. Zij zijn gespecialiseerd in tegelwerk zoals tegelinjectie, reinigen, impregneren en nivelleren van tegelvloeren. Hun specialisatie ligt vooral in het opschuren en polijsten van natuursteen en graniet. Van vloeren, werkbladen en klein meubilair.

Doe inspiratie op